Zelf bouwen Arnhem

Zelf bouwen Arnhem is precies wat ik wil. Al jaren zelfs. In mijn hoofd weet ik precies hoe mijn volgende woning er uit komt te zien. Zelfs de indeling heb ik helemaal voor ogen. Nu ben ik al een tijd aan het zoeken, maar nergens vind ik dit droomhuis. Of het dak is niet mooi of de omgeving spreekt me niet aan. Een andere keer word ik weer heel verdrietig van de tuin of de afmetingen van de badkamer. Ik denk nu contact op te nemen met GelderGroep. Zij realiseren wat inmiddels bijna onbereikbaar leek.

Goed te betalen

Een eigen woning laten bouwen is natuurlijk leuk, maar het moet wel te betalen zijn. Bij GelderGroep is dat mogelijk voor een haalbare prijs. Dat is informatie waar ik blij van word. De website is overzichtelijk en ik vind daar precies alle informatie die ik nodig heb. Ik ga maar eens beginnen met het afspreken van een vrijblijvend gesprek. De adviseur inventariseert dan mijn wensen. Natuurlijk mag ik ook meteen rekenen op advies. Er wordt vervolgens een ontwerp gemaakt. Ben ik hierover tevreden, dan starten zij met het bouwen van de woning in Arnhem.