Twee diploma’s voor de opleiding commercieel medewerker binnendienst

Haal twee diploma’s in 40 weken door de opleiding commercieel medewerker binnendienst te volgen bij Fabius. De opleiding commercieel medewerker binnendienst van Fabius bestaat namelijk uit twee delen. De eerste dertig weken volg je de opleiding administratief medewerker. Hierna volg je nog 10 weken de richting commercieel medewerker binnendienst. Omdat de opleiding administratief medewerker ook los aangeboden wordt, ontvang je een diploma voor beide. Je moet dan wel een voldoende halen voor de examens. Een opleiding commercieel medewerker binnendienst volgen bij Fabius heeft veel voordelen.

<h2>Voordelen van Fabius</h2>

Je hoeft bijvoorbeeld maar één dag per week les te volgen. Dit werkt motiverend doordat je toch iedere week in de klas zit, in tegenstelling tot thuisstudies waar je zelf je discipline in de gaten moet houden. De les duurt drie uur en je volgt deze in de ochtend vanaf 9 uur of in de avond vanaf 19 uur. De opleiding commercieel medewerker binnendienst wordt op verschillende locaties aangeboden, zodat je ongetwijfeld bij jou in de buurt terecht komt. Naast de les, maar je ook nog huiswerk. De rest van je week kun je zo nog besteden aan een baan, eigen bedrijf of je gezin.

<h2>Hoog slagingspercentage en kosten</h2> Het slagingspercentage voor de opleiding commercieel medewerker binnendienst is hoger dan 90%. Dit geeft aan dat de kans dat je je diploma haalt, of eigenlijk twee diploma’s haalt, erg groot is. Je betaalt voor de examens apart. In de prijs voor de opleiding commercieel medewerker binnendienst zitten de lessen en het lesmateriaal. Je kunt het bedrag in één keer betalen, of kiezen voor termijnbetalingen. Je betaalt dan 9 maanden iedere maand een deel van de kosten voor de opleiding.