Tuinontwerp laten maken Almere


Wilt u iemand die u met een prachtige tuin kunt helpen? Dan kunt u uw tuinontwerp laten maken in Almere bij GreenOlive!

Ervaring met GreenOlive Almere

Mijn ervaring met GreenOlive is zeer positief. Zij hebben mij zeker goed geholpen met het ontwerpen van mijn tuin. Alles is netjes en volgens wens gegaan. Ik ben namelijk pas verhuisd en de tuin kon wel een upgrade krijgen. Het zag er namelijk heel onverzorgd en rommelig uit en ik was er totaal niet blij mee. Ik had toen geen idee hoe ik dit moest aanpakken. Dus ging toen maar op zoek naar professionele hulp. Zo kwam ik dus bij GreenOlive Almere. Ik nam contact met ze op en maakte een afspraak. Dat verliep gemakkelijk en snel. Als eerst namen ze even alles met mij door. Zoals: de afmetingen van mijn tuin en natuurlijk hoe ik mijn tuin het liefst wilde zien. Zij luisterden naar elk woord wat ik zei en ziet mijn tuin er nu uit hoe ik het graag wilde hebben. Tot de dag van vandaag ben ik er nog steeds ontzettend blij mee.

Kunt uw tuin ook wel een upgrade gebruiken? Neem vooral voor meer informatie een kijken op de website: https://www.greenolive.nl/