Saunakachels voor alle infrarood sauna’s


Saunakachels vormen het hart van de sauna’s. Als je een infraroodcabine wilt kopen dan heb je dus een saunakachel nodig. Deze geeft stralingswarmte af en verhit de vochtige lucht. Bij bodyfitwebshop vind je niet alleen infrarood sauna’s, maar ook bijpassende kachels van Finse kwaliteit.

Saunakachels

Elektronische saunakachels die je sauna direct verwarmen

Bij ons vind je een ruim assortiment saunakachels en regelpanelen voor je sauna. Met deze elektronische kachels kun je eenvoudig de temperatuur regelen. Deze beschikken over een verwarmingselement dat op elektrische stroom werkt. De saunastenen op de kachel worden direct verhit en houden de warmte een lange tijd vast. Middels stralingswarmte worden jij en de saunacabine verwarmd.

Veilig, geen open vuur en geen gasleiding

Een groot voordeel van een elektrische saunakachel is dat deze erg veilig is. Er is geen open vuur en geen gasleiding voor nodig. Bovendien zijn de kachels bij bodyfitwebshop in compacte maten verkrijgbaar. Hierdoor kan je ze ook in een kleinere cabine plaatsen.

Sauna stenen

Saunastenen en verwarmingselementen

Naast de kachels voor de sauna vind je bij ons ook saunastenen en verwarmingselementen. De saunastenen leg je bovenop de kachel. Ze zijn extreem robuust en zeer duurzaam. De verwarmingselementen zijn geschikt voor SAWO-kachels van het type  Savonia, Scandia en Nordex.

Lekbak voor je saunakachel

Als je een saunakachel koopt, is het een aanrader om hier ook een lekbak bij aan te schaffen. Wanneer je water over de saunastenen giet, kan er namelijk water door de kachel op de vloer van je sauna lekken. Met een lekbak blijft de vloer van je cabine schoon en treft het water niet in het hout van de sauna.

Saunakachel nodig?

Heb je een saunakachel nodig? Bekijk dan ons assortiment op de website. Je kunt een kachel online bestellen en betalen via iDeal of met je creditcard. Voor vragen kun je altijd even contact met ons opnemen.