Meerdere kinderen op een kamer

stapelbed

Kinderkamers zijn in veel gevallen niet zo ruim dat je er meerdere bedden neer kunt zetten, kun je dat wel dan is er niet veel ruimte over voor de kinderen om te spelen of een bureau neer te zetten. Met een stapelbed heb je en genoeg ruimte, en de kinderen vinden het leuk om op een hoog bed te slapen. Afwisselend kunnen de kinderen boven en beneden slapen, ieder stapelbed wordt geleverd met een matras. Wissel je van bed dan kun je eenvoudig je eigen matras meenemen, zo vormt het matras zich helemaal naar je lichaam.

Extra opbergruimte onder het bed

stapelbed

Wil je optimaal gebruik maken van een stapelbed, en ook nog eens meer ruimte hebben om je spullen op te ruimen? Perfecthomeshop.eu heeft stapelbedden waarbij er een grote lade aan de onderkant is, hierdoor heb je meer dan voldoende ruimte om daar spullen in op te bergen. Wil je een extra bed in de lade dan is dit ook mogelijk, je schuift de lade open en het bed is gereed voor gebruik. Na de nacht kun je simpel de lade dicht doen en het bed is weer netjes opgeruimd. Er is weer ruimte voor de kinderen om lekker te spelen.

stapelbed

Bed voor een vakantiewoning

Tijdens het verblijf in je vakantiewoning heb je vaak niet de luxe om voor iedereen een aparte slaapkamer te maken. Dan komt een stapelbed wel heel goed uit, op deze manier bespaar je al snel veel ruimte en de kinderen vinden het geweldig. Alle bedden zijn voorzien van een lattenbodem zodat het matras de juiste ondersteuning heeft. Voor de veiligheid zijn er extra hoge randen toegepast bij het bovenste bed.