Leerverf kopen om mijn tweedehands jasje een nieuw leven te geven

Laatst had ik een leuk leren jasje gescoord in een vintage winkel, maar helaas was het zwarte leer inmiddels een beetje grijzig geworden. Daarom ging ik diezelfde dag nog leerverf kopen om dit proberen op te lossen. 

Mooi egaal resultaat zonder vlekken

Dit leerverf kopen deed ik bij JAGEA Lederwaren, want hier had ik in het verleden al stukjes leer gekocht voor een hobbyproject. De verf is van het merk Fiebing’s en is een permanente verf. Dit betekent dat de verf erg slijtvast zou moeten zijn en niet zomaar eraf kan gaan. De prijs van een potje verf viel erg mee, dus ik kocht er twee om er zeker van te zijn dat ik genoeg verf had om mijn jasje te verven. Uiteindelijk had ik aan een potje eigenlijk wel genoeg, maar ik wilde een diepzwarte kleur hebben, dus heb ik er nog een extra laagje verf overheen gedaan. Het verven ging best wel makkelijk en het resultaat mag er echt wezen! Het jasje lijkt wel nieuw en de kleur is heel egaal. De leerverf laat gelukkig dus geen rare vlekken achter of iets dergelijks (iets waar ik wel een beetje bang voor was). Ik kan deze leerverf iedereen aanraden!