Het regelen van een uitvaart

Helaas komt ieder mens op enig moment in aanraking met het overlijden van een geliefde. Wanneer u de uitvaart moet regelen van een dierbare, komt er enorm veel op u af. U heeft bijna geen tijd meer voor het eigen verdriet, omdat er zo veel geregeld moet worden. Het komt dan ook vaak voor dat men door de bomen het bos niet meer ziet. En dat terwijl we onze geliefen vaak een zo mooi mogelijk afscheid willen geven zonder de standaard koffie en cake.

Uitvaart Hengelo ontzorgt

Bij uitvaart Hengelo wordt het regelen van de uitvaart uit handen genomen door een team van professionals die zorgen voor een waardig afscheid van de dierbare. Aan alles wordt gedacht. Ook wanneer het budget niet groot is, wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat er een mooie, persoonlijke noot gegeven wordt aan de uitvaart. Er wordt namelijk gewerkt vanuit het hart.

Uitvaart Hengelo beseft dat ieder mens anders is en iedereen een persoonlijk afscheid verdient wat recht doet aan de liefde die men voor de overledene voelt en de persoon die de overlede was. Mensen halen vaak erg veel steun uit het samen ophalen van herinneringen aan de dierbare. Het is belangrijk dat daar rustig de tijd voor genomen wordt.

Rouw houdt zich niet aan kantoortijden

Wat de wensen ook zijn, op welk moment van de dag u ook een vraagt heeft, een medewerker van uitvaart Hengelo is altijd bereikbaar. Schiet u om 22 uur ‘s avonds ineens te binnen dat uw geliefde zo hield van witte rozen? U kunt gewoon direct bellen, dat is enorm prettig. We weten namelijk allemaal dat in tijden van stress en rouw het geheugen niet altijd meewerkt. Daarom denkt een professional met alle liefde en aandacht met u mee.