Grote bestanden veilig delen


Wilt uw bedrijf grote bestanden veilig delen dan bent u hier aan het goede adres.

Het is natuurlijk erg belangrijk dat u uw mailtjes op een veilige manier kunt versturen. Vooral omdat er tegenwoordig veel verhalen zijn over het lekken van privacy en vertrouwelijke informatie. Smartlockr kan u hierin veiligheid bieden door de nieuwe dienst genaamd Smartlockr Veilig Mailen.

Veiligheid

Smartlockr Veilig Mailen werkt via outlook en geeft u meer controle over de bestanden die u wilt versturen. Het gebeurt natuurlijk vaak dat er iets fout gaat bij het versturen van e-mails. Bijvoorbeeld het versturen van vertrouwelijke informatie naar het verkeerde persoon, wanneer dit gebeurt kan Smartlockr de informatie meteen blokkeren waardoor niemand het te zien krijgt.

Het is ook zo dat het bij Smartlockr Veilig Mailen niet uitmaakt hoe groot de bijlage is die u verstuurd. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen het versturen van veel informatie en de veiligheid van uw mail. Het wordt u zeker aangeraden om verdere research te doen naar Smartlocker Veilig Mailen, u kunt rustig de tijd nemen om te kijken of deze dienst iets is wat uw bedrijf nodig heeft. Ook kunt u op de website vinden wat deze dienst inhoud waarom dit belangrijk is voor uw bedrijf en uw klanten.