Geboortekaartje tweeling


Krijg jij binnenkort een tweeling en ben je nog op zoek naar een mooie babykaart? Een geboortekaartje tweeling kun je op een unieke manier samenstellen bij Kisscards. Ik ben zelf ook in verwachting dus ik heb eens een kijkje genomen op deze website. Je hebt hier echt een enorme keuze in kaarten met diverse kleuren en designs. Je kunt ook foto’s van jouw kersverse tweeling op de kaart zetten. Het is maar net wat je zelf leuk vindt!

Geboortekaartje tweelingGeboortekaartje tweeling zelf ontwerpen

Ik heb via deze website al snel een mooi geboortekaartje voor mijn tweeling gevonden. Je kunt kiezen tussen allerlei categorieën, bijvoorbeeld een hip, stoer, lief kaartje of een kaartje met dieren of een foto. Daarna kun je de kaart via een online programma heel makkelijk personaliseren. In plaats van één naam zet je er dan twee namen op en natuurlijk kun je je eigen teksten typen.

Zelf vond ik het heel fijn dat ik het geboortekaartje voor mijn tweeling al paraat had staan. Ik had ook een proefdruk besteld van het kaartje. Deze kregen wij thuis bezorgd zodat we konden kijken of we tevreden waren. Gelukkig was de kaart supermooi en hoefden we er niets meer aan te doen. Zodra mijn kindjes waren geboren, kon ik de kaartjes direct bestellen en had ik ze al snel in huis. Ik kan Kisscards dan ook echt aanraden wanneer je een uniek geboortekaartje wilt versturen!