Gasveren voor industriële toepassingen

MParts

Wanneer je op zoek bent naar gasveren voor jouw installatie dan kun je terecht bij M Parts. Dit bedrijf is gespecialiseerd in mechanische oplossingen en is gevestigd in Lisse. Voor de beste functionaliteit kies je voor klantspecifieke gasveren. Deze onderdelen worden speciaal gemaakt voor jouw installatie. Hierdoor heb je de beste werking voor jouw toepassing. De gasveer specialist helpt je met het berekenen van de gewenste veer. De veren kunnen ook zo gemaakt worden zodat ze aan de strenge eisen van de luchtvaart- en medische industrie voldoen. 

Gasveren

Standaard gasveren snel geleverd

Als je geen tijd hebt om samen met M Parts een veer te ontwikkelen dan kun je ook kiezen voor het voorraadprogramma van industriële gasveren. De veren die dan geleverd worden zijn van het merk Bansbach. Deze standaard veren zijn er in verschillende types waardoor er samen met jou gekeken kan worden naar de best mogelijke oplossing voor jouw probleem. Voor vrijwel alle afmetingen en kracht is er wel een geschikte veer te vinden in het programma. Doordat al deze veren op voorraad zijn, kan er snel geleverd worden. Ideaal wanneer er geen tijd is voor de klantspecifieke variant.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van M Parts? Neem dan contact op voor meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.