Gabor enkellaars combineren

Elke vrouw voelt de aantrekkingskracht van Gabor enkellaarsjes. Niet zo heavy als een laars tot kniehoogte, maar wel specialer dan een gewone schoen. Enkellaarsjes heb je in alle soorten en maten en je kunt dan ook naar hartenlust shoppen. gabor enkellaars

Het voordeel van enkellaarsjes

Omdat Gabor alleen de beste leersoorten gebruikt bij het vervaardigen van hun enkellaarsjes, weet je zeker dat je enkellaarzen goed ademen en lekker soepel zijn. Daarnaast staat Gabor bekend om haar goede pasvorm omdat ze hun eigen houten leesten ontwikkelen.

Alle seizoenen

Het voordeel van enkellaarsjes is dat je ze bijna het hele jaar kunt dragen. De lente en de herfst zijn uitermate geschikt voor enkellaarsjes vanwege de temperatuur. Enkellaarsjes zijn in die jaargetijden niet te warm en niet te koud. Het ene enkellaarsje is warmer dan het andere, dat heeft te maken met welke materialen gebruikt zijn en hoe dik het laarsje gevoerd is. Er zijn ook hippe enkellaarsjes die je kunt dragen in de zomer onder een jurkje, of enkellaarsjes met bont zodat je er de sneeuw meer door kunt. Met enkellaarsjes kun je dus het hele jaar variëren.