G4s veiligheids-trainingen voor de veiligheid van u en uw dierbaren


Bij G4s veiligheids-trainingen helpen wij u om u en uw dierbare een veilig leven te kunnen laten leiden. Wij leren u verschillende vlakken van veiligheid. Wanneer u een G4s veiligheids-training heeft gevolgd kunt u dus u zelf redden.

Bij G4s veiligheids-trainingen leert u :  

  • Een kleine brand blussen, dit kan zijn in een werkomgeving, een huiselijke omgeving of ergens buiten. Ook leert u dat u niet alle branden kunt blussen met water, enkele branden die zijn ontstaan door bijvoorbeeld te heet vet kunt u niet met water blussen, u maakt het dan alleen maar erger.
  • U leert het evacueren van een ruimte, dit kan een pand zijn van een bedrijf, dit kan een woning zijn of een andere ruimte.
  • Ook leert u gewonde mensen helpen met het verbinden van de wonden, of hoe u te werk moet gaan bij een persoon die buiten bewustzijn is of iemand die geen hartslag meer heeft. U leert dus ook reanimeren.  
  • Ook leert u hoe u rustig blijft in bepaalde situaties, wanneer u namelijk zelf een rustige stem en een rustige uitstraling heeft zal de persoon die u helpt ook wat minder gestrest zijn en meer toelaten. De persoon die u helpt zal dan ook meer vertrouwen hebben in u!

U kunt zich gemakkelijk aanmelden voor de veiligheids-trainingen bij G4s. Het is natuurlijk fijn als u iemand kunt helpen maar met deze trainingen kunt u zelfs levens redden. Wanneer u degene bent die ergens bij geholpen moest worden zou u ook blij zijn als er iemand in de buurt is die veiligheids-trainingen heeft gevolgd.