Een e-bike van Fast & Furious Scooters – de ideale elektrische fiets voor mooie dagtochten

Met een e-bike van Fast & Furious Scooters heb je de ideale fiets om mooie dagtochten mee te kunnen maken. De e-bike biedt namelijk een goede uitkomst als vervoermiddel om binnen een dag grotere afstanden te kunnen afleggen. Door het handige motorsysteem met trapondersteuning ben je niet alleen in staat verder te reizen dan met een normale fiets, maar kan je ook nog eens sneller afstanden afleggen waar je voorheen langer over deed. Op die manier wordt het gemakkelijker om overal heen te gaan op de fiets. Het is dus niet alleen duurzaam, maar ook nog eens gezond zonder dat je al te veel inspanning hoeft te geven.

Een stevige motor

Het voornaamste element aan een e-bike is dat het een goede motor heeft. De elektrische fiets is inmiddels verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten, maar de motor blijft altijd de gemene deler. De betere e-bikes hebben een motor in het midden of op het achterwiel. Deze geven een betere balans en zijn ook beter te onderhouden dan een motor op het voorwiel van de fiets. Door gebruik te maken van een trapondersteuning wordt de motor van de elektrische fiets automatisch ingeschakeld wanneer je begint te trappen. Zo krijg je gelijk een ondersteuning die je helpt om verder te komen dan dat je ooit met een fiets gekomen bent.

Voor een scherpe prijs

E-bikes zijn ondanks hun populariteit vaak nog een dure aangelegenheid om aan te schaffen. Bij Fast & Furious Scooters zijn de elektrische fietsen echter verkrijgbaar voor een scherpe prijs die je niet snel ergens anders online zal tegenkomen. De e-bikes zijn al te koop voor onder de 1000 euro. Als je dat nog steeds veel geld vind voor een elektrische fiets, dan heb je nog altijd de mogelijkheid om de e-bike te kunnen leasen. Op die manier betaal je voor een laag tarief de fiets in termijnen af, terwijl je er al gewoon gebruik van kan maken. Zo heb je meteen al profijt van jouw nieuwe elektrische fiets en ben je er per maand niet veel geld aan kwijt.