Een Dopper met naam om cadeau te doen


Een Dopper is een navulbare drinkfles die tegenwoordig erg populair is om te gebruiken. Je kunt deze fles gewoon afwassen na gebruik en zo vaak vullen als je maar wilt zodat je niet steeds een plastic flesje hoeft weg te gooien. Als je de drinkfles persoonlijk wilt maken kun je ook kiezen voor een Dopper met naam

Dopper met bedrijfsnaam voor reclame

Een Dopper kan niet alleen op de dop maar ook op de volledige fles bedrukt worden. Zeker als je er een relatiegeschenk van wilt maken is het zinvol er de naam van je bedrijf op te laten zetten. Op die manier maak je niet alleen reclame voor je onderneming maar weten mensen tijdens het gebruik ook weer van wie ze het geschenk gehad hebben. 

Kies de Dopper die jij wilt

Een Dopper is in diverse kleuren verkrijgbaar bij Prikkels BV en zij zorgen voor de opdruk die jij wilt hebben. Je kunt aangeven wat je hebben wilt en dan gaan zij voor je aan de slag zodat je een Dopper krijgt die naar jouw zin is. Bedrukken kan op de dop maar ook rondom op de gehele fles. De opdruk is in full colour mogelijk. 

Kenmerken van de Dopper

De Dopper is een Nederlands product dat erg praktisch is in het gebruik. Je kunt de fles makkelijk meenemen als je op pad gaat en deze steeds opnieuw vullen. Daarnaast is de Dopper vaatwasmachinebestendig en kun je de dop als beker gebruiken. De fles heeft een inhoud van een halve liter zodat je altijd voldoende vocht bij je hebt. Tijdens de fabricage van de fles zijn er geen schadelijke stoffen gebruikt of vrijgekomen dus de fles is ook nog eens goed voor het milieu op dat gebied en niet alleen omdat je niet meer bijdraagt aan de plastic soep die we gecreëerd hebben.