De rijschool in Nijmegen voor alle rijopleidingen

Bij Verkeersschool Wesseldijk kun je niet alleen terecht voor rijopleidingen, maar ook voor logistieke opleidingen. Zo kun je onder andere certificaten behalen om aan de slag te gaan als bestuurder van heftrucks, hoogwerker worden en verhuis cursussen volgen. Voor ieder wat wils dus bij deze rijschool in Nijmegen. Wil je meer te weten komen over de verschillende beroepen waarvoor je opgeleid kunt worden? Lees dan snel verder.

Leer heftrucks besturen bij een rijschool in Nijmegen

Rijschool Nijmegen

Voor deze functie is het gemiddelde salaris 1.900€ bruto per maand. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw ervaring en dienstjaren in hetzelfde bedrijf. Je hebt hiervoor geen officiële opleiding nodig, maar dient wel over een certificaat te beschikken. De cursus mag gegeven worden door je werkgever, mits hij over de juiste papieren beschikt en een lesboek gebruikt heeft. Vanaf 16 jaar kun je deze functie uitvoeren, al is er dan wel voor de eerste twee jaar een toezichthouder nodig.

Wellicht is werken als hoogwerker iets voor jou

Heftruck

Je verdient als hoogwerker gemiddeld 2.700€ bruto per maand. Het werken als hoogwerker gaat helaas gepaard met risico’s waardoor je je strikt aan de regels moet houden die opgesteld zijn. Je werkt op grote hoogte en het laatste dat iemand wil is dat je naar beneden valt. Het is zaak dat je geen last hebt van hoogtevrees, maar ook geen durfal bent. Je moet je namelijk wel bewust zijn van het gevaar als er iets niet in orde is met je cabine.

Ga aan de slag als verhuizer

Met een opleiding van de rijschool in Nijmegen kun je aan de slag als verhuizer. Hiermee verdien je gemiddeld 1.900€ bruto per maand. Een voordeel is dat je veel met mensen te maken hebt en dat ze veelal blij zijn om te verhuizen. Een nadeel is dat het fysiek zwaar werk is omdat je veel moet sjouwen.